قهوه روبوستا اندونزی
.قهوه روبوستا اندونزی از محبوبترین و معروفترین انواع قهوه روبوستا در دنیا به حساب می آید.
در سال ۱۷۱۱ بود که کمپانی هند شرقی هلند اولین محموله قهوه را از جاوه راهی اروپا کرد و این نخستین باری بود که رایحه ملایم قهوه آسیای جنوبشرقی وارد کافههای قرن ۱۸ لندن و پاریس شد.اندونزی به عنوان چهارمین تولید کننده بزرگ قوه در جهان، این روز ها 75% قهوه تولیدی اندونزی روبوستا و نزدیک به 25% آن عربیکا است. از همین رو روبوستا بخش عمده صادرات قهوه اندونزی را تشکیل میدهد.
ویژگی های قهوه روبوستا اندونزی
قهوه های تولید شده دراندونزی دارای اسیدیته پایین و بادی سنگین و قوی هستند.
نت های طعمی قهوه های روبوستا این منطقه بیشتر بر روی رایحه هایی همچون خاک، رطوبت، ادویه، چوب، تنباکو و چرم مانور می دهد.
اسیدیتی پایین و بادی (body) سنگین قهوه این قهوه آن را به گزینه مناسبی برای ترکیب شدن با قهوههایی با اسیدیته بالاتر که در دیگر مناطقی همچون شرق آفریقا و آمریکا مرکزی هستند تبدیل میکند.
در صد زیادی از این قهوه تبدیل به قهوه فوری و دیگر محصولات قهوهای میشود. بازارهای اصلی قهوه روبوستا اندونزی کشور هایی چون ایالات متحده آمریکا، اروپای غربی و ژاپن هستند. همچنین تقاضا برای آن در بازارهای چین، روسیه، مالزی، کره جنوبی و تایوان رو به افزایش است.
لینک پیشنهادی: خوش طعم ترین قهوه های جهان
روش تولید قهوه اندونزی
اندونزیایی ها در تولید قهوه روشی منحصر به فرد دارند. نام این روش Giling Basah است.
در روش های عادی برای آماده سازی قهوه، هنگامی که قهوه برداشت میشود، آن را پاک کرده و میگذارند تا خشک شود.
در حالی که قهوهها برای خشک تلقی شدن به میزان رطوبت 11 الی 12 درصدی نیاز دارند، در فرآیند Giling Basah قهوه اندونزی ملزوم به رطوبت 30 درصدی میباشد.
بعد از این مرحله دانههای قهوه کاملا از پوست خود خارج می شوند و رنگی سبز به خود میگیرند.
سپس دانههای سبز قهوه را به اندازه کافی خشک میکنند تا حدی که بدون خطر پوسیدگی قابل ذخیره شدن باشند.
قهوه در روش آماده سازی Giling Basah اسیدیته پایینتری دارد. ار این رو بدن حین مصرف از میزان کافئین بیشتری بهره مند میگردد.
خرید دانه قهوه روبوستا اندونزی با کیفیت از سایت کافیاتو (کلیک کنید)