قهوه عربیکا سوماترا (رست مدیوم)

33,000 تومان320,000 تومان

قهوه عربیکا سوماترا نامی آشنا برای علاقه مندان به قهوه های تک خواستگاه. قهوه ای با عطر و طعم منحصر به فرد که به عنوان یکی از خاص ترین و بهترین قهوه های جهان آن را می شناسند.

پیچیدگی طعمی بالا در عین حال اسیدیته پایین، هم شیرین و هم تلخ، بادی ملایم ولی غنی و کامل این ها ویژگی های طعمی عجیب رست مدیوم قهوه عربیکا سوماترا هستند.

مناسب برای دم‌آوری: اسپرسو ، فرانسه

صاف
تعداد:
مقایسه
شناسه محصول: نامعلوم دسته: , , ,

توضیحات

خرید قهوه سوماترا رست مدیوماگر از طرفداران پر و پا قرص قهوه اسپرسو هستید حتما نام  قهوه عربیکا سوماترا را شنیده اید. قهوه ای نام آن را از جزیره ای که در آن کشت و تولید می شود گرفته برگرفته اند. جزیره سوماترا اندونزی، بزرگ ترین جزیره این کشور، که در غرب آن واقع شده.

علت این ویژگی قهوه عربیکا سوماترا (رست مدیوم)، یعنی عطر و طعم منحصر به فرد آن را باید در آب‌ و هوای گرم و مرطوب، بارش های بی وقفه باران های استوایی، خاک آتشفشانی، نوع برداشت و نحوه تولید آن جست و جو کرد.

نحوه فراوری قهوه عربیکا سوماترا (رست مدیوم)

کشاورزان این منطقه برای فراوری دانه‌های قهوه عربیکا سوماترا از از دو روش semi-washed و Giling Basah استفاده می‌کنند.

روش Giling Basah که روش بومی مردم این منطقه محصوب می‌شود را به طور خیلی خلاصه شده اش می‌توان اینطور توضیح داد که:

در بسیاری از مناطق جهان گیلاس‌های قهوه بعد از چیده شدن در فضایی باز قرار داده می‌شوند تا خشک شوند. گیلاس ها برای خشک تلقی شدن باید به رطوبت 11 الی12% برسند. این در حالی است که مردم این منطقه گیلاس‌های قهوه را تاحد رطوبت30%ای خشک می‌کنند.

پس از آن دانه‌های قهوه کاملا از پوست خود خارج می شوند و رنگی سبز به خود می‌گیرند.

در مرحله بعد دانه‌های سبز را به قدر کافی خشک می‌کنند تا‌حدی که بدون خطر پوسیدگی قابل ذخیره‌شدن باشند.

کیسه های قهوه سوماترا بعد از بسته بندی به کارگاه های رست فرستاده می‌شوند. سپس در آن جا در درجات مختلف (لایت، مدیوم و یا دارک) رست می شوند تا پس از آن آماده مصرف شوند.

روش آماده سازی Giling Basah باعث می شود دانه ها اسیدیته پایین تر و همچنین طعمی ملایم تر داشته باشند.

خرید قهوه عربیکا سوماترا رست مدیوم

اطلاعات منطقه سوماترا

مزارع قهوه سوماترا در ارتفاع 800 الی 1500 متر از سطح دریا قرار دارند.

همانطور که گفته شد سوماترا بزرگ ترین جزیره کشور اندونزی و واقع شده در غرب این کشور است. خاک آتشفشانی، آب و هوای گرم و مرطوب استوایی، باران های فروان و وجود ارتفاعات مناسب جهت کشت گونه عربیکا از جمله خصوصیات اقلیمی این جزیره است.

زیر گونه هایی که در حال حاضر شرایط  کشت در این منطقه را دارند عبارت اند از دتیمور (تیم تیم)، بورین، راس لاین، کاتورا، کاتیمور، رامبونگ و ابیسینیا

با توجه به آب و هوا و شرایط بسیار مساعدی که در این جزیره وجود دارد؛ این جزیره نقش ویژه و پرنگی در صنعت قهوه اندونزی ایفا می‌کند.

اندونزی در حال حاضر چهارمین تولید کننده بزرگ قهوه در جهان به شمار می‌آید. علی رغم آن این کشور همچنان درحال گسترش بازار فروش خود در اقصی نقاط جهان می‌باشد.

 

 

 

توضیحات تکمیلی

وزن نامعلوم
فوم

6 از 10

اسیدیته

3 از 10

بادی

5 از 10

بیترنس

6 از 10

کافئین

5 از 10

طعم

شروع با شیرینی مانند شیر
در ادامه شکلات تلخ و طعمی خاکی طور و ملایم
در انتها طعمی مانند عصاره مالت
حضور پر رنگ تر طعم اومامی

رایحه

شکلات، سدر، چوب، ادویه جات، کارامل

دم آوری مناسب

اسپرسو ، فرانسه

1 دیدگاه برای قهوه عربیکا سوماترا (رست مدیوم)

  1. 5 out of 5

    محمد اعظمی (مالک تایید شده)

    سلام برشت مدیوم دارک، خوش طعم اسیدیته پایین ممنون

    • admin

      خواهش میکنم ، به امید اینکه بتونیم خدماتی درخور ارائه بدیم.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *