نمایش 1–16 از 17 نتیجه
-
میکس مدیر
میکس قهوه مدیر تشکیل شده از ترکیب 60% قهوه های نژاد عربیکا + 40% قهوه های نژاد روبوستا می باشد.
بر خلاف تصور این میکس دارای طعمی متعادل و متمایل به تلخ می باشد و طعم تلخ بسیار جذابی را در دهان ایجاد میکند.
تهیه این میکس طبق بررسی و پرسش از جامعه آماری تعداد زیادی از مدیران کسب و کار ها بوده و تمام سعی خود را کرده ایم تا قهوه ای مطابق سلیقه مدیران تهیه کنیم. این میکس قهوه به شکلی تنظیم شده است که تمرکز فرد را در طول روز به شکل ویژه ای افزایش دهد و اضطراب و درگیری ذهنی را کاهش دهد ، همچنین با مصرف این میکس قهوه احساس اعتماد به نفس شما افزایش پیدا خواهد کرد.
- ویژگی های طعمی : اسیدیته متوسط – بیترنس متعادل – بادی متوسط رو به بالا و به طور کلی دارای طعم تلخی نرم و اصطلاحا خوش خوراک
- کافئین : 6 از 10
- مناسب برای : شروع یک روز کاری – قبل از جلسات کاریِ در طول روز
- مناسب برای دم آوری اسپرسو – فرانسه – ترک
-
قهوه عربیکا سوماترا (رست مدیوم)
قهوه عربیکا سوماترا نامی آشنا برای علاقه مندان به قهوه های تک خواستگاه. قهوه ای با عطر و طعم منحصر به فرد که به عنوان یکی از خاص ترین و بهترین قهوه های جهان آن را می شناسند.
پیچیدگی طعمی بالا در عین حال اسیدیته پایین، هم شیرین و هم تلخ، بادی ملایم ولی غنی و کامل این ها ویژگی های طعمی عجیب رست مدیوم قهوه عربیکا سوماترا هستند.
مناسب برای دمآوری: اسپرسو ، فرانسه
-
قهوه عربیکا تانزانیا (رست مدیوم)
قهوه عربیکا تانزانیا قهوه محبوب قهوه نوشان حرفه ای و عاشقان طعم و عطر دل انگیز یک فنجان قهوه عربیکا خوش طعم و ناب.
بی شک قهوه عربیکا تانزانیا (رست مدیوم) جزء مرغوب ترین انواع عربیکا تک خواستگاه موجود در جهان است که با اسیدیتهای شفاف، زنده و شراب-مانند و طعم یادهای میوه ای مانند بلوبری و شاه توت، همراه مقداری طعم شیرین کاراملی و بادی متوسط رو به بالا از سری قهوه های با پیچیدگی طعمی بالا محسوب میشود.
مناسب برای دم آوری: اسپرسو – فرانسه – ترک
-
میکس دانشجو
میکس قهوه دانشجو تشکیل شده از ترکیب 70% دانه های قهوه روبوستا + 30% دانه های قهوه عربیکا می باشد.
این میکس قهوه گزینه مناسبی برای تمرکز بیشتر جهت مطالعه و بعضا شب بیداری های اجباری است 😉
- ویژگی های طعمی : اسیدیته (ترشی) متوسط – بیترنس (تلخی) متوسط – بادی (سنگینی قهوه در دهان) متوسط
- کافئین : 7 از 10
- مناسب برای شروع یک روز تحصیلی – استفاده قبل از مطالعات طولانی – شب های امتحان D:
- مناسب برای دم آوری اسپرسو ، فرانسه و ترک
- ویژگی های طعمی : اسیدیته (ترشی) متوسط – بیترنس (تلخی) متوسط – بادی (سنگینی قهوه در دهان) متوسط
-
قهوه عربیکا برزیل (رست دارک)
قهوهی برزیل به سبب احساس زبانی نرم و لطیف و رایحه دلنشین جنگلی اش شناخته می شود. این قهوه همچنین حاوی نت های طعمی خاکستری و خاکی است.
قهوه عربیکا برزیل دارک اسیدیته ملایمی داشته و تلخی (بیترنس) متوسطی دارد. خرید قهوه عربیکا برزیل دارک رست به افرادی که به قهوه هایی با طعم های لطیف و جذاب علاقه مند اند توصیه میشود. همچنین از طعم و رایحه این قهوه میتوان در تهیه انواع میکس های قهوه بهره برد.- ویژگی های طعمی: بادی متوسط – بیترنس متوسط – اسیدیته متوسط
- مناسب برای دم آوری اسپرسو و فرانسه
- گونه: عربیکا
-
میکس Stars
قهوه میکس استارز از میکس های پرطرفدار کافیاتو است. این میکس قهوه تشکیل شده از 80 درصد قهوه های نژاد روبوستا + 20 درصد قهوه های نژاد عربیکا می باشد و به طور کلی دارای کافئین نسبتا بالایی است. از بارز ترین ویژگی های این قهوه می توان انرژی بخش بودن زیاد این میکس قهوه و طعم تلخ جذاب آن نام برد.
- ویژگی های طعمی : اسیدیته کم – بیترنس (تلخی) زیاد – بادی نسبتا زیاد
- کافئین : 8 از 10
- مناسب برای استفاده روزانه (ابتدای شروع روز کاری) – قبل از ورزش و فعالیت های بدنی سنگین
- مناسب برای دم آوری اسپرسو ، فرانسه و ترک
-
میکس مدیوم
میکس مدیوم کافیاتو از سری میکس های پر طرفدار کافیاتو است و بیشتر در جمع های خانوادگی و یا در طی و حین انجام کار، هنگام رانندگی و دیگر امور روزمره استفاده می شود.
این میکس دارای ترکیب 70% دانه های مدیوم رست روبوستا و 30% دانه های مدیوم-لایت رست عربیکا می باشد و از نظر کیفی در سطح بالایی قرار میگیرد.
این میکس قهوه مدیوم به دلیل دارا بودن رست ملایم و همچنین قهوه هایی با پیچیدگی طعمی نسبتا بالا ، برای هر 3 حالت دم اوری اسپرسو ، فرانسه و ترک مناسب می باشد.
- ویژگی های طعمی : اسیدیته (ترشی) متوسط – بیترنس (کم) زیاد – بادی متوسط رو به بالا
- کافئین : 7 از 10
- مناسب برای استفاده روزانه (ابتدای شروع روز کاری) – قبل از ورزش و فعالیت های بدنی سنگین – در جمع های خانوادگی و همچنین برای استفاده در طبیعت گردی
- مناسب برای دم آوری اسپرسو ، فرانسه و ترک
- ویژگی های طعمی : اسیدیته (ترشی) متوسط – بیترنس (کم) زیاد – بادی متوسط رو به بالا
-
قهوه عربیکا چین (رست مدیوم)
چه یک قهوه خور حرفه ای باشید چه صرفا علاقه مند به نوشیدن قهوه محال ممکن است متوجه تفاوت طعم عربیکا چین (رست مدیوم) با سایر قهوه های تک خواستگاه نشوید.
قهوه ای که تجربه احساس طعمی متفاوت از نوشیدنی قهوه با عطر و طعمی بسیار متفاوت و یونیک را برای شما به ارمقان میآورد.
طعم و رایحه ای شبیه به خاک جنگل، گیاهان دارویی و چوب طیفی از عطر ها و طعم های آرامش بخش را در کنار هم قرار داده. در کنار این ها بادی غنی، اسیدیته ملایم و طعم گس در این قهوه حالتی مرموز و مسحور کننده به آن بخشیده است.
-
قهوه روبوستا ویتنام (رست مدیوم)
قهوه روبوستا ویتنام از نظر غلظت و سنگینی طعم شناخته شده ترین قهوه روبوستا در جهان به شمار میآید.
قهوه ویتنام با داشتن میزان کافئین بسیار بالا و طعمی خشن و تند و تیز به طور قطع رضایت بخش آن دسته از افرادیست که به دنبال یک فنجان قهوه سنگین می باشند.
همچنین کافئین بالا، عطر و طعم قوی، غلظت زیاد، کره دهی بالا، بادی سنگین، ویژگی هایی اند که این قهوه می تواند به میکس قهوه مد نظر شما اننتقال دهد.
ویژگی های طعمی: بادی قوی– بیترنس بالا– اسیدیته پایین
مناسب برای دم آوری: اسپرسو
-
قهوه عربیکا اوگاندا (رست مدیوم)
دانه قهوه عربیکا اوگاندا (رست مدیوم) قهوه ای با خصوصیات محصر به فرد و ویژگی هایی در نوع خود خارق العاده است.
این قهوه علاوه بر خصوصیات عربیکا گونه ای که دارد برخی از صفات مطلوب که در قهوه های روبوستا بیشتر شاهد آن هستیم را نیز در خود جای داده.
ویژگی هایی همچون فوم بسیار زیاد، بادی نسبتا بالا و مقدار کافئینی که با توجه به عربیکا بودنش در نوع خود قابل تحسین است.
ویژگی های طعمی: بادی متوسط روبه بالا – بیترنس متوسط روبه بالا – اسیدیته متوسط رو به پایین
مناسب برای دم آوری: اسپرسو – فرانسه
-
قهوه عربیکا اتیوپی (رست مدیوم)
هروقت صحبت از عطر و رایحه قهوه به میان می آید یکی از مواردی که دوست داران قهوه ناخودآگاه به یاد آن می افتند قهوه عربیکا اتیوپی است.
دانه قهوه عربیکا اتیوپی به سبب عطر و بو فراوان، طعم های میوه ای اما پیچیده ای که دارد و ترشی و تلخی ملایم اش جزء یکی از محبوب ترین قهوه های جهان است.
ویژگی های طعمی: بادی متوسط – بیترنس متوسط – اسیدیته متوسط رو به بالا
مناسب برای دم آوری: اسپرسو – فرانسه – ترک
-
قهوه عربیکا برزیل (رست لایت)
قهوهی برزیل به سبب احساس زبانی نرم و لطیف و رایحه دلنشین جنگلی اش شناخته می شود. این قهوه همچنین حاوی نت های طعمی خاکستری و خاکی است.
قهوه عربیکا برزیل لایت اسیدیته متوسطی داشته و تلخی کمی دارد. خرید قهوه عربیکا برزیل رست لایت به افرادی که به قهوه هایی با طعم های لطیف و جذاب علاقه مند اند توصیه میشود. همچنین از طعم و رایحه این قهوه میتوان در تهیه انواع میکس های قهوه بهره برد.- ویژگی های طعمی: بادی متوسط – بیترنس کم – اسیدیته متوسط
- مناسب برای دم آوری اسپرسو ، فرانسه و ترک
- گونه: عربیکا
-
قهوه پی بی هند (رست لایت)
قهوه پی بی هند رست لایت، قهوه ای که در کنار مصرف جداگانه اش می تواند گیزنه بسیار مناسب و کار بردی ای نیز برای تهیه میکس های قهوه باشد.کرما (فوم قهوه) و کافئین بالای آن در کنار اسیدیته و تلخی پایین اش از آن گزینه ای آسان و مناسب برای تنظیم فوم و کافئین میکس های قهوه ساخته است.
ویژگی های طعمی: بادی نسبتا زیاد – بیترنس کم – اسیدیته بسیار کم
مناسب برای دم آوری اسپرسو
گونه: روبوستا
-
قهوه عربیکا برزیل (رست مدیوم)
قهوهی برزیل به سبب احساس زبانی نرم و لطیف و رایحه دلنشین جنگلیاش شناخته می شود.
قهوه عربیکا برزیل اسیدیته (ترشی) ملایمی داشته و مقدار تلخی پایینی دارد. خرید قهوه عربیکا برزیل رست مدیوم به افرادی که به قهوه هایی با طعم های لطیف تر تمایل دارند توصیه میشود. همچنین از طعم و رایحه این قهوه میتوان در تهیه میکس های قهوه بهره برد.
-
قهوه روبوستا اندونزی (رست مدیوم)
قهوه اندونزی از محبوبترین و معروفترین انواع قهوه روبوستا در دنیا به محسوب می شود. با خرید قهوه روبوستا اندونزی رست مدیوم به سبب اسیدیتی پایین و بادی (body) قوی اش گزینه بسیار مناسبی خواهید داشت برای ترکیب با قهوه های با اسیدیته بالاتر و خلق میکس های متفاوت و طعم های جدید.
نت های طعمی این قهوه بیشتر بر روی رایحه هایی همچون خاک، رطوبت، ادویه، چوب، تنباکو و چرم مانور می دهند.