قهوه روبوستا ویتنام (رست مدیوم)

14,500 تومان140,000 تومان

قهوه روبوستا ویتنام از نظر غلظت و سنگینی طعم شناخته‌ شده ترین قهوه روبوستا در جهان به شمار می‌آید.

قهوه ویتنام با داشتن میزان کافئین بسیار بالا و طعمی خشن و تند و تیز به طور قطع رضایت بخش آن دسته از افرادیست که به دنبال یک فنجان قهوه سنگین می باشند.

همچنین کافئین بالا، عطر و طعم قوی، غلظت زیاد، کره دهی بالا، بادی سنگین، ویژگی هایی اند که این قهوه  می تواند به میکس قهوه مد نظر شما اننتقال دهد.

ویژگی های طعمی: بادی قوی– بیترنس بالا– اسیدیته پایین

مناسب برای دم آوری: اسپرسو

پاک کردن
تعداد:
مقایسه
شناسه محصول: نامعلوم دسته: , ,

توضیحات

قهوه روبوستا ویتنام ، قهوه سنگین کافئین بالا رست دارک

خاک آتشفشانی و حاصلخیز، ارتفاع نسبتا پایین و شرایط اقلیمی مناسب ویتنام را تبدیل به محلی بسیار مساعد برای کشت قهوه روبوستا کرده است.

نخستین بار ۱۵۰ سال پیش بود که گیاه قهوه توسط فرانسوی ها به این سرزمین آورده شد.

امروزه ویتنام دومین تولید کننده بزرگ قهوه جهان است که بیش از ۹۰% محصول اش را گونه روبوستا تشکیل می‌دهد. این کشور با تولید نیمی از قهوه روبوستا جهان از این حیث بزرگ ترین تولید کننده جهان محسوب می شود.

محصولی که در ویتنام به تولید می رسد به ۵۰ کشور جهان صادر می شود. از این بین بیشترین خرید قهوه روبوستا ویتنام به دست آمریکایی ها صورت می گیرد.

ویتنامی ها به قدرت تولید انبوه شان در دنیا شهرت دارند.

 

خصوصیات قهوه روبوستا ویتنامی

دانه های گونه روبوستا تقریبا دو برابر دانه های گونه عربیکا در خود کافئین دارند. تفاوت دیگر این دوگونه در خصوص میزان کلروژنیک اسید، قند و لیپید موجود در دانه شان است.

در دانه های روبوستا میزان تسید کلروژنیک بیشتر و قند و لیپید کم تری یافت می شود. به این ترتیب گونه روبستا طعم تلخ و گس تری به خود می گیرد. بعد از رست شدن نیز عطر شدید تر و طعمی تند و تیز تر به خود می گیرند

نکته قابل ذکر دیگر در خصوص تفاوت این دوگونه این است دانه های روبوستا از میزان آنتیاکسدان بیشتری برخوردار هستند.

 

برداشت، فراوری و رست

ویتنامی ها به طور معمول دانه های قهوه را به شیوه سنتی و توسط نیروی انسانی برداشت می کنند.

در گذشته کشاورزان همه دانه ها را (چه رسیده و چه نارس) با هم می چیدند. اما امروزه برای ارتقای توان رقابتی خود در بازار جهانی ترجیح می‌دهند تنها دانه های رسیده را جمع‌آوری کنند. درعوض محصول را در طی چند نوبت برداشت می کنند.

شیوه معمول فراوری روبوستا ویتنام به صورت روش خشک (dry) است.

در روش برشته‌کاری ویتنامی، دانه‌ها به آرامی و در طولانی‌مدت رست شده و تا یک مرحله قبل سوزانده‌شدن پیش‌ می‌روند. به این ترتیب به بیشترین میزان رایحه دست می‌یابند. همچنین نوشیدنی حاصل از آن در غلیظ‌ترین و سنگین‌ترین حالت به دست خواهد‌آمد و طعمی دودی به خود می‌گیرد.

این سنگینی و تند ‌و ‌تیزی در قهوه روبوستا ویتنام رست مدیوم‌–دارک(شکلاتی) و دارک شاید به مزاج هرکسی خوش‌نیاید. اما خود ویتنامی‌ها این تلخی و تیزی را از ویژگی های مهم یک قهوه خوب به شمار می آورند. به طوری که رست های ملایم‌تر و همچنین گونه هایی همچون عربیکا به نظرشان بی‌مزه غیر قابل قبول می‌آیند.

خرید قهوه روبوستا ویتنام رست دارک و مدیوم دارک

اطلاعات بیشتر

وزن نامعلوم
کافئین

10 از 10

فوم

9 از 10

بادی

9 از 10

بیترنس

9 از 10

اسیدیته

1 از 10

رایحه

شکلات سوخته – توتون – عطر غلیظ قهوه

طعم

طعمی خشن، تلخ و تیز

دم‌آوری مناسب

اسپرسو

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قهوه روبوستا ویتنام (رست مدیوم)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *