بهترین قهوه های شناخته شده در جهان
وقتی نوبت طعم ها و کیفیت قهوه میرسه هرکی که بگه “فلان قهوه بهترینه” حرف درستی نزده! در ولقع منظور بنده این هستش که آدم میتونه بگه ” فلان قهوه طبق سلیقه من بهترین است.” ولی این در حالیه که ممکنه برای افراد دیگه اون “فلان قهوه” و طعم و کیفیتش جذابیت چندانی نداشته باشه. در واقع بهترین طعم قهوه برای شما طعمیه که خودتون اون رو کشف می کنید. از چسبیدن به مارک های خاص و پرداخت هزینه برای برند هاشون خود داری کنید؛ هیچ شخص و هیچ شرکتی ویژگی های فردی، ذائقه و سلایق شما رو بهتر از خود شما نمی شناسه.
شما میتونید خودتون سراغ طعم ها برید و از میان آن ها مطابق ذائقه ای که دارید میکس شخصی و باب میل خودتون رو ایجاد کنید. ما لیستی از بهترین قهوه های جهان رو در سبک های طعمی مختلف، دوست داشتنی و خاص تهیه کردیم تا در این مورد بهتر تصمیم گیری کنید. با ما همراه باشید… 😉
با کافیاتو بهترین ترکیب قهوه خودت رو بساز
-
قهوه پی بری تانزانیا “TANZANIA PEABERRY”
گونه: عربیکا
طعم: بهترین قهوه های تانزانیا دارای طعمی عمیق و پیچیده هستند که به آن طعمی شبیه به توت سیاه شیرین و طعم انگور سیاه و شکلات نرم شده به آن می دهد. طعم رست دارک آن به سمت طعمی شبیه به فلفل سیاه می رود
رایحه: قهوهی تانزانیا با درجه ی رست متوسط عطری گیاهی با رایحه گل پیدا میکند. ترکیبی نزدیک به آناناس، پرتقااسیدیته: میوه ای
درجه رست (پیشنهادی): رست مدیوم
خواستگاه: این نوع قهوه در کوه های مروو و کلیماجارو رشد می کند
-
قهوه ماندهلینگ سوماترا ” SUMATRA MANDHELING”
گونه: عربیکا
طعم: طعم آن ملایم و نرم است ، همچنین طعم هایی نظیر تنباکو، دود، چوب و خاک را نیز میتوان در آن احساس کرد.بخاطر اسیدیته کمش از میزان ترشی پایینی بر خوردار است.
*ویژگی بارز قهوه مانهلینگ سوماترا طعم منحصر بفرد آن است که آن را از سایر قهوه های جهان متمایز کرده.
عطر: عطری منحصر به فرد و نیز متمایل به خاکی
درجه رست ( پیشنهادی): رست دارک
اسیدیته: پایین
* این این قهوه را میتوان به عنوان بهترین گزینه قهوه کم اسید به حساب آورد.
درجه رست (پیش نهادی): رست دارک
خواستگاه: سوماترای اندونزی
-
قهوه سولاوسی تورجا “SULAWESI TORAJA”
گونه: عربیکا
طعم: این قهوه نیز که به تاثیر دهانی غنی و طعمهای گسترده معروف است. دارای طعم بسیار متعادل به است و طعم ههایی نظیر کاکائویی تا میوههای رسیده را نیز میتواند تداعی کند
اسیدیته: متوسط
درجه رست ( پیشنهادی): رست دارک
خواستگاه: زمینهای مرتفع سولاوسی اندونزی
-
قهوه کُنا هاوایی “HAWAII KONA”
گونه: عربیکا
طعم: کُنا دارای طعمی شفاف و خالص است. ته مزه این قهوه نیز متمایل به طعم شکر قهوهای، شیرکاکائو و عسل است. همچنین این قهوه ردّی واضح از طعم میوه ای را نیز در بطن خود دارد.
عطر: خوشعطر است و تنواری شربتگونهای دارد رایحه این قهوه در طبقه بندی گلها، میوه ای، آجیلی، کاراملی و شکلاتی قرار می گیرد که البته به روست آن نیز وابسته میباشد. در آن رایحه ای واضح از میوه وجود دارد.
درجه رست ( پیشنهادی): رست مدیوم
خواستگاه: در ارتفاع 2000 پا از سطح دریا در مناطقی از هاوایی.
*قهوهی کُنا، مشهورترین و محبوبترین قهوهی هاوایی است و در بخشی هایی از جزیرهی بزرگ Hualalai که مشهور به “کمربند قهوه کُنا” کشت میشود.
-
قهوه هرار اتیوپی “ETHIOPIAN HARRAR”
گونه: عربیکا
طعم: تند و تیز با تاثیردهانی فوق العاده سنگین و شرابی . شکلات تلخ، هل و دارچین از طعم هایی است که در ته مزه این نوع قهوه می توانید احساس کنید.
عطر: عطری بولد و غنی و دارای نت هایی از شاتوت و یاسمن .
درجه رست ( پیشنهادی): رست دارک و مدیوم
خواستگاه: جنوب کشور اتیوپی، در ارتفاع ۴۵۰۰ تا ۶۳۰۰ پایی از سطح دریا
-
قهوه موکا “MOCHA”
گونه: عربیکا
طعم: دارای طعم شدید و وحشی دلپذیری
* قهوه موکا را اغلب با قهوه جاوا اندونزی ترکیب می کنند تا طعم نرم و آرام قهوه جاوا با ترکیب طعم قهوه موکا در کنار هم قرار گیرند و طعمی کامل تر و دلنشین تر ارائه شود.
درجه رست ( پیشنهادی): رست مدیوم
خواستگاه: یمن
-
قهوه نیکاراگوئه “NICARAGUAN”
گونه: عربیکا
طعم: دارای طعم های شکلاتی (تیره، تقریبا شبیه کاکائو) و میوه هایی مانند سیب و انواع توت ها
عطر: بویی شبیه به شکلات و شاتوت
درجه رست ( پیشنهادی): درجه رست بالا
خواستگاه: آمریکای مرکزی
مقاله پیشنهادی: طعم قهوه و عوامل تاثیر گذار بر آن؛ چگونه به بهترین طعم برسیم؟