وبلاگ

بهترین قهوه های شناخته شده در جهان

انواع دانه های قهوه

وقتی نوبت طعم ها و کیفیت قهوه میرسه هرکی که بگه “فلان قهوه بهترینه” حرف درستی نزده! در ولقع منظور بنده این هستش که آدم میتونه بگه  ” فلان قهوه طبق سلیقه من بهترین است.” ولی این در حالیه که ممکنه برای افراد دیگه اون “فلان قهوه” و طعم و کیفیتش جذابیت چندانی نداشته باشه. در واقع بهترین طعم قهوه برای شما طعمیه که خودتون اون رو کشف می کنید. از چسبیدن به مارک های خاص و پرداخت هزینه برای برند هاشون خود داری کنید؛ هیچ شخص و هیچ شرکتی ویژگی های فردی، ذائقه و سلایق شما رو بهتر از خود شما نمی شناسه.

شما میتونید خودتون سراغ طعم ها برید و از میان آن ها مطابق ذائقه ای که دارید میکس شخصی و باب میل خودتون رو ایجاد کنید. ما لیستی از بهترین قهوه های جهان رو در سبک های طعمی مختلف، دوست داشتنی و خاص تهیه کردیم تا در این مورد بهتر تصمیم گیری کنید. با ما همراه باشید… 😉

با کافیاتو  بهترین ترکیب قهوه خودت رو بساز 

 

  • قهوه پی بری تانزانیا “TANZANIA PEABERRY”

قهوه پی بری تانزانیا، از بهترین قهوه های جهان

گونه: عربیکا

طعم: بهترین قهوه های تانزانیا دارای طعمی عمیق و پیچیده هستند که به آن طعمی شبیه به توت سیاه شیرین و طعم انگور سیاه و شکلات نرم شده به آن می دهد. طعم‌ رست دارک  آن به سمت طعمی شبیه به فلفل سیاه می رود

رایحه: قهوه‌ی تانزانیا با درجه‌ ی رست متوسط عطری گیاهی با رایحه گل پیدا می‌کند. ترکیبی نزدیک به آناناس، پرتقااسیدیته: میوه ای

درجه رست (پیشنهادی): رست مدیوم

خواستگاه: این نوع قهوه در کوه های مروو و کلیماجارو رشد می کند

 

  •  قهوه ماندهلینگ سوماترا ” SUMATRA MANDHELING”

قهوه سوماترا، از بهترین قهوه های جهان

گونه: عربیکا

طعم:  طعم آن ملایم و نرم است ، همچنین طعم هایی نظیر تنباکو، دود،  چوب و خاک را نیز میتوان در آن احساس کرد.بخاطر اسیدیته کمش از میزان ترشی پایینی بر خوردار است.
*ویژگی بارز قهوه مانهلینگ سوماترا طعم منحصر بفرد آن است که آن را از سایر قهوه های جهان متمایز کرده.

 

عطر: عطری منحصر به فرد و نیز متمایل به خاکی

درجه رست ( پیشنهادی): رست دارک

اسیدیته: پایین
* این این قهوه را میتوان به عنوان بهترین گزینه قهوه کم اسید به حساب آورد.

 

درجه رست (پیش نهادی): رست دارک

خواستگاه: سوماترای اندونزی

  • قهوه سولاوسی تورجا “SULAWESI TORAJA”

قهوه سولاسی تورجا، بهترین قهوه های جهان

گونه: عربیکا

طعم: این قهوه نیز که به تاثیر دهانی غنی و طعم‌های گسترده معروف است. دارای طعم بسیار متعادل به است و طعم ههایی  نظیر کاکائویی تا میوه‌های رسیده را نیز می‌تواند تداعی کند

اسیدیته: متوسط

 

درجه رست ( پیشنهادی): رست دارک

خواستگاه: زمین‌های مرتفع سولاوسی اندونزی

  •  قهوه کُنا هاوایی “HAWAII KONA”

 

قهوه کنا، بهترین قهوه های جهان

گونه: عربیکا

طعم: کُنا دارای طعمی شفاف و خالص است. ته مزه این قهوه نیز متمایل به طعم شکر قهوه‌ای، شیرکاکائو و عسل است. همچنین این قهوه ردّی واضح از طعم میوه ای را نیز در بطن خود دارد.

عطر: خوش‌عطر است و تن‌واری شربت‌گونه‌ای دارد  رایحه این قهوه در طبقه بندی گلها، میوه ای، آجیلی، کاراملی و شکلاتی قرار می گیرد که البته به روست  آن نیز وابسته میباشد. در آن رایحه ای واضح از میوه وجود دارد.

درجه رست ( پیشنهادی): رست مدیوم

خواستگاه: در ارتفاع ۲۰۰۰ پا از سطح دریا در مناطقی از هاوایی.

*قهوه‌ی کُنا، مشهورترین و محبوب‌ترین قهوه‌ی هاوایی است و در بخشی هایی از جزیره‌ی بزرگ Hualalai که مشهور به “کمربند قهوه کُنا” کشت می‌شود.

  • قهوه هرار اتیوپی “ETHIOPIAN HARRAR”

 

قهوه هرار اتیوپی،بهترین قهوه های جهان

گونه: عربیکا

طعم: تند و تیز با تاثیردهانی فوق العاده سنگین و شرابی . شکلات تلخ، هل و دارچین از طعم هایی است که در ته مزه این نوع قهوه می توانید احساس کنید.

عطر: عطری بولد و غنی و دارای نت هایی از شاتوت و یاسمن  .

درجه رست ( پیشنهادی): رست دارک و مدیوم

خواستگاه: جنوب کشور اتیوپی، در ارتفاع ۴۵۰۰ تا ۶۳۰۰ پایی از سطح دریا

  • قهوه موکا “MOCHA”

 

قهوه موکا، بهترین قهوه های جهان

گونه: عربیکا

طعم: دارای طعم شدید و وحشی دلپذیری
* قهوه موکا را اغلب با قهوه جاوا اندونزی ترکیب می کنند تا طعم نرم و آرام قهوه جاوا با ترکیب طعم قهوه موکا در کنار هم قرار گیرند و طعمی کامل تر و دلنشین تر ارائه شود.

درجه رست ( پیشنهادی): رست مدیوم

خواستگاه: یمن

 

  • قهوه نیکاراگوئه “NICARAGUAN”

گونه: عربیکا

طعم: دارای طعم های شکلاتی (تیره، تقریبا شبیه کاکائو) و میوه هایی مانند سیب و انواع توت ها

عطر: بویی شبیه به شکلات و شاتوت

درجه رست ( پیشنهادی): درجه رست بالا

خواستگاه: آمریکای مرکزی

 

 

مقاله پیشنهادی: طعم قهوه و عوامل تاثیر گذار بر آن؛ چگونه به بهترین طعم برسیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *