توضیحات
برزیل به عنوان بزرگ ترین تولید کننده جهان با تولید سالانه بیش از دو میلیون تن یک سوم قهوه کل جهان را تولید میکند.
مردم این کشور علاوه بر این که بزرگ ترین تولید کنندگان قهوه در جهان به شمار می آیند؛ بزرگ ترین مصرف کننده گان قهوه در جهان نیز محصوب می شوند.
چیزی حدود 80 در صد تولیدات قهوه این کشور را گونه خوش عطر و طعم تر قهوه عربیکا برزیل تشکیل می دهد و 20 درصد آن را قهوه ارزان تر روبوستا برزیل.
ویژگی های قهوه عربیکا برزیل
قهوه عربیکا برزیل رست لایت دارای احساس زبانی نرم و لطیف، اسیدیتی ملایم و از نت های طعمی ای که میتوان در این قهوه مشاهده کرد میتوان به طعم های خاکستری و دودی و پس ازآن به شکلاتی قوی ،خاکی، فندوقی و طعم شیرین اشاره کرد. از همین رو خرید قهوه عربیکا برزیل رست مدیوم و رست لایت آن (رست های توصیه شده) به افرادی که به دنبال طعم =و رایحه های ملایم در فنجان قهوه خود هستند توصیه می شود.
قهوه های برزیل عموما به روش “Dry process” یا روش “فراوری خشک قهوه” فراوری می شوند که همین امر یکی از دلایل ایجاد طعم شیرینی میوه ای در قهوه هایی که در این کشور به عمل می آیند شده است.
ورود قهوه به برزیل
این که امروزه ما می توانیم در فضای نت خرید قهوه عربیکا برزیل رست مدیوم را جست و جو کنیم را مدیون زرنگ بازی های(!) دوست خوبمان فرانسیسکو هستیم… :) برای این که چطور گیاه قهوه به این کشور وارد شد و آغاز شکل گیری صنعت قهوه در آن کشور را رقم زد داستان جالبی روایت می شود. گفته می شود فردی به نام فرانسیسکو د ملو پالتا که برای ماموریتی سیاسی به گینه فرانسه سفر کرده بود تصمیم می گیرد بذر این گیاه را باخود به برزیل ببرد. اما فرماندار گینه که تمایلی به ارسال شدن این گیاه به سایر نقاط جهان نداشت مخالف دست یابی فرانسیسکو به بذر این گیاه بود. از این رو فرانسیسکو که خود را به همسر فرماندار نزدیک کرده بود او را قانع میکند تا تعدادی دانه قهوه به او بدهد. او نیز دانه های قهوه را پنهانی لا به لای دسته گلی قرار داد و به فرانسیسکو رساند تا برود و در سال ۱۷۲۷ شکل گیری بزرگ ترین کشور تولید کننده قهوه را پایه ریزی کند.
مناطق قهوه خیز کشور برزیل
قهوه های این کشور در سه منطقه عمده کشت می شوند، اما با این حال مزارع خرد و کوچکی در مناطق دیگری از این کشور نیز یافت می شوند.
قدیمی ترین این مناطق در جایی نزدیک به سائوپائولو به نام موجیانا است. این منطقه خاک قرمز رنگ و حالصخیزی دارد که به واسطه همین خاک و دیگر شرایط جغرافیایی اش (ارتفاع منطقه وشرایط اقلیمی و…) قهوه هایی که در آن کشت می شوند به بادی کامل شان معروف شده اند.
اما قلب و مرکز کشت قهوه برزیل جایی است به نام میناس گرایس که در شمال شرق سائوپائولو قرار گرفته است.
منطقه سرادو نیز که جزء مناطق مرتفع تر کشور برزیل محسوب می شود به عنوان سومین ناحیه ای است که در این کشوز به طور عمده در آن کشت قهوه صورت می گیرد. این ناحیه در جایی ما بین سائوپائولو و برازیلیا قرار گرفته است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.